Tiener- en Jeugdwerk

Sportbedrijf Amstelveen werkt nauw samen met de afdeling tiener en jeugdwerk van de Gemeente Amstelveen.
U kunt uw zorgen delen met het Tiener- en Jongerenwerk.

In Amstelveen participeert jeugd op school, op het werk of op straat op een positieve wijze. Maar niet alle jongeren doen mee in onze samenleving. Tieners en jongeren  moeten, wanneer noodzakelijk, zo vroeg als mogelijk worden ondersteund. Het huidige tiener- en jongerenwerk is in staat om problemen te herkennen en is een spil in de organisatie van hulp voor jeugd en het gezin. 
Het Tiener- en Jongerenwerk kan voor (sport)verenigingen bij (vroegtijdige)signalering van problematiek, fungeren als sparringpartner en een brug slaan tussen tieners/jongeren en hun gezin, school en vrije tijd.

  • Maakt u zich als sportcoach/trainer of danslerares wel eens zorgen over het gedrag dat uw leerling laat zien en zou u deze zorgen graag met iemand willen delen?
  • Vangt u als sportcoach/trainer of danslerares wel eens zorgwekkende signalen op over leerlingen die in het weekend het een en ander hebben uitgespookt op straat?
  • Maakt u als sportcoach/trainer of danslerares wel eens zorgen over verhalen die leerlingen vertellen over school of de thuissituatie?
  • Ziet u als sportcoach/trainer of danslerares die leerling regelmatig lang na uw training nog op straat hangen en zou u hier eigenlijk iets mee willen?
Het Tiener- en Jongerenwerk gaat actief aan de slag met de eerste signalen van de problematiek en probeert een schakel te vormen binnen de informatiestroom.

Tiener- en Jongerenwerkers van Gemeente Amstelveen:


 _
 _
 _
Naam
FunctieE-mailTelefoon
 _
 _
 _
Robin Heins
Tienerwerker
r.heins@amstelveen.nl

 _
 _
 _
Koen Brouwer
Jongerenwerker
k.brouwer@amstelveen.nl
06-13679328
 _
 _
 _
Nelleke Kruse
Jongerenwerker
n.kruse@amstelveen.nl
06-47157954
 _
 _
 _
Mariska van der Meer
Jongerenwerker
m.van.der.meer@amstelveen.nl
06-21177312
 _
 _
 _
Jasper van Oostveen
Jongerenwerker
j.van.oostveen@amstelveen.nl
06-45647540
 _
 _
 _
Sportbedrijf Amstelveen

Afdeling SportserviceSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief


facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveen Flickr

Sportagenda