GALM en fit test 55 plus


Galm

De Gemeente Amstelveen hecht belang aan de gezondheid van haar inwoners. Vandaar dat zij voor alle 55 plussers in Amstelveen een sporttest aanbiedt. Iedereen die dit jaar 55 jaar wordt zal daarom een uitnodiging ontvangen voor deze test. Daarnaast krijgen elk jaar inwoners tussen 56-69 jaar uit vooraf geselecteerde wijken ook een uitnodiging.

De testdag vindt jaarlijks plaats rond de tweede zaterdag van oktober in Sporthal De Meerkamp. Dit jaar was de sporttest op zaterdag 15 oktober 2016.

De sporttest is onderdeel van het project GALM (Groninger Actief Leven Model). GALM start jaarlijks in oktober met de sporttest. Na deze test krijgt u een sportadvies, waarna u individueel op zoek kunt gaan naar een sport die bij u past of het GALM bewegingsintroductieprogramma van 12 weken kunt gaan volgen. Tijdens dit introductieprogramma worden verschillende sporten beoefend om de conditie, lenigheid, kracht en snelheid te verbeteren. Het beleven van plezier in de sport staat voorop. Het introductieprogramma van 12 weken wordt afgesloten met een persoonlijk bewegingsadvies waarna u door kunt gaan met het bewegingsvervolgprogramma van 20 weken. Vervolgens zal de tweede test plaats vinden. Tenslotte kunt u de sportieve leefstijl doorzetten in clubverband of in de GALM groep die over blijft.
Het seizoen loopt het gehele jaar door, de docent is Michael Weber.

Klik hier voor het lesrooster

Meer informatie:
Saskia van der Meer
Tel: 088 - 8585 104
E-mail: s.van.der.meer@sportbedrijfamstelveen.nl


 

Sportbedrijf Amstelveen

Afdeling SportserviceSchrijf je in voor
onze nieuwsbrief


facebook van het sportbedrijftwitter van het sportbedrijfyoutube channel sportbedrijf amstelveen Flickr

Sportagenda